Använd dig av grus

\"jardin-japonais\"En trädgård kan man utforma på många olika sätt. Man kan prioritera att endast ha en stor gräsmatta, där barnen kan leka och stoja, eller så kan man dekorera den men fina gångar, dammar, växthus och rabatter. Men något man oftast måste ha till sitt hus är saker som till exempel en gång till entrédörren och en garageuppfart med mera, dessa ska även dem utformas och skapas på det vis du vill ha dem. Att dekorera din trädgård med grusgångar har blivit allt mer populärt, trots att det inte än är i närheten av lika populärt som att dekorera med utomhusklinker eller marksten. Grus är en ny och spännande variant som kan kombineras med båda de tidigare nämnda materialen. Varför till exempel inte har en ”grus-rabatt” som är inmurad med en låg och stilfull markstensmur?

>> Köp din marksten hos Stonefactory.se

Grus är både lätthanterligt och underhållsfritt då det ej kan gå sönder och heller aldrig behöver bytas ut på grund av slitage. Det man förmodligen kan behöva göra i framtiden är att fylla på med mer grus då mycket kan sjunka undan och/eller försvinna då man till exempel backar ut bilen och gruset hamnar på gatan etc. Att få gruset på plats är även det väldigt lätt, då men i de flesta fall får det hemlevererat dit man vill ha det. Gruset tippas ut där man angett att man vill ha det och sedan är det bara att kratta ut det som man önskar. Enkelt, smidigt och helt perfekt.

Grus behöver inte vara tråkigt och grått som man oftast tror. Det finns i mängder av olika färger och kan utan tvekan liva upp till exempel framsidan på din tomt. Grus är även snyggt att dekorera rabatten eller dammen med. Perfekt om man vill ha en annorlunda trädgård med variation och nytänk.